Bel ons op : (06) - 29 26 30 46 24 uur Service

Boiler onderhoud

Gas boiler onderhoud

Gas boilers hebben regelmatig onderhoud nodig. Daarnaast zijn storingen altijd een risico en komt altijd ongelegen. Periodiek onderhoud zorgt ervoor dat uw Gasboiler veilig werkt en efficiënt is. Zo heeft u minder kans op storingen. Mocht zich onverhoopt toch een storing voordoen, dan kunt u  7 dagen per week op ons rekenen, wij zijn er wanneer u ons nodig hebt. Er is altijd een monteur  voor u beschikbaar die snel ter plekke is en die de storing snel en vakkundig oplost.

Gasboiler 

Gasboiler wordt ook wel een voorraadtoestel genoemd. Deze benaming wordt gebruikt omdat een gasboiler in feite een geïsoleerd thermisch voorraadvat is. In dit vat wordt het water op temperatuur gehouden. Het grote voordeel hiervan is dat wanneer u de kraan opendraait er meteen warm water uit komt stromen.

Zonneboiler (exclusief collector)

Een zonneboiler gebruikt zonne-energie voor het verwarmen van water. Heeft u een zonneboiler met antivriesvloeistof? Dan is het belangrijk dat u regelmatig controleert of uw systeem geen sporen van lekkage vertoont. Als u een lekkage aan uw zonneboiler ontdekt, neem dan contact met ons op.

Warmtepomp boiler (exclusief collector)

Warmtepomp boiler heeft hetzelfde principe als een warmtepomp; het systeem onttrekt warmte uit de omgevingslucht en vult deze opgewekte energie aan met elektrische energie om zo tot de gewenste temperatuur te komen. Door de boiler aan te sluiten op het ventilatiesysteem, wordt de warmte onttrokken aan de ventilatielucht, voordat deze naar buiten gaat. De boiler kan echter ook gebruik maken van andere warmtebronnen, zoals de retour van de vloerverwarming. Gemiddeld verbruikt een warmtepompboiler voor de verwarming van tapwater 35% elektriciteit en 65% gratis warmte. Dit betekent een flinke besparing op uw energierekening.

Indirect gestookte boiler

Indirect gestookte boiler is aangesloten op uw HR CV-ketel. Het CV water van de ketel stroomt door een warmtewisselaar in de boiler en verwarmt indirect het water in de boiler. Hierdoor kan een hoge warmwateropbrengst behaald worden. Indirect gestookte boiler heeft geen gastoevoer nog rookgasafvoer nodig.

Elektrischeboiler

Elektrische boiler verwarmt water met een verwarmingselement dat aangestuurd wordt door een elektrische thermostaat. Dit type boiler kan overal geplaatst worden waar water en elektriciteit voorhanden is. Een elektrische boiler heeft geen rookgasafvoer nodig, vergt weinig tot geen onderhoud en gebruikt geen zuurstof.

Voordelen service abonnement voor uw boiler:

– Altijd verzekerd van snelle service bij cv-ketel storingen

– 7 dagen 24 uur per dag bereikbaar

– Provisioneel service voor alle merken cv-ketels

– Periodiek onderhoud houdt uw cv-ketel in topconditie

Vrijblijvend meer informatie over CV-ketel onderhoud?                                         

Wilt u graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden voor ketel onderhoud en eventueel andere toestellen in uw woning? Vul dan ons contactformulier in. Dan nemen wij contact met u op om de mogelijkheden met u door te spreken. Bellen naar 0629263046 kan natuurlijk ook.