Bel ons op : (06) - 29 26 30 46 24 uur Service

Geiser onderhoud

Een geiser verzorgt voor warm water in uw woning. Een geiser verwarmd het water door middel van gas of elektriciteit. Een geiser is een doorstroomtoestel, dat houd in dat de geiser water pas verwarm, op het moment dat dit nodig is. Het water wordt verwarmd als de warmwaterkraan open wordt  gedraaid. Er zijn verschillende soorten geisers, zoals een BADGEISER, KEUKENGEISER of een VENTILATORGEISER.

Periodiek onderhoud is belangrijk voor een geiser, vooral voor open geisers. Een open geiser is een toestel waarvan de brander niet is afgesloten van de buitenlucht. Als er onvoldoende geventileerd wordt of onvoldoende onderhoud verricht wordt, dan bestaat de kans dat koolmonoxide in de ruimte ontstaat. Het is daarom aan geraden om tijdig onderhoud uit te voeren.

Voordelen voor uw CV-ketel/combiketel bij CV Monteur Zuid-Holland:

– Altijd verzekerd van snelle service bij cv-ketel storingen

– 7 dagen 24 uur per dag bereikbaar

– Provisioneel service voor alle merken cv-ketels

– Periodiek onderhoud houdt uw cv-ketel in topconditie

Vrijblijvend meer informatie over CV-ketel onderhoud?  

Wilt u graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden voor ketel onderhoud en eventueel andere toestellen in uw woning? Vul dan ons contactformulier in. Dan nemen wij contact met u op om de mogelijkheden met u door te spreken. Bellen naar (06) 29 263 046  kan natuurlijk ook

Cv-ketel oonderhoud