Bel ons op : (06) - 29 26 30 46 24 uur Service

Onderhoud en storingen

CV-ketel of Combiketel 

Zorgeloos wooncomfort is belangrijk. De CV-ketel of Combiketel draagt daarbij een belangrijke rol. De CV-ketel is een automatisch toestel dat ervoor zorgt dat uw woning verwarmd wordt. Voor warmwater is de combiketel die naast het verwarmen van uw woning ook nog eens er voor zorgt dat u kunt genieten van het warmwater.

Regelmatig CV-ketel of combiketel onderhoud is belangrijk

Naast Comfort en gemak is de veiligheid en het energieverbruik van uw cv installatie van groot belang. Daarom is een periodiek controle essentieel. Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren is de kans kleiner op storingen en tevens wordt hierdoor de levensduur van de installatie verlengd. Een veilige CV-ketel of Combiketel draagt bij aan een efficiënte verbruik waardoor u tevens veilig en zorgeloos kunt genieten van uw CV-ketel of combiketel. Een ketel verbrandt immers flinke hoeveelheden gas. Naast controle op een goede en veilige werking wordt uw cv-ketel tijdens het periodiek onderhoud ook efficiënt afgesteld zodat deze zo zuinig mogelijk is. Periodiek onderhoud kan een besparing van 5% op de energiekosten opleveren.

– Minder kans op storing aan uw CV-ketel

– Veiliger

– Langere levensduur van uw ketel

– Efficiënter stoken

Vrijblijvend meer informatie over CV- ketel onderhouden?

Wilt u graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden voor uw CV-ketel onderhoud en eventueel andere toestellen in uw woning? Vul dan ons contactformulier in. Dan nemen wij z.s.m contact met u op om de mogelijkheden met u door te spreken. Bellen naar (06) 29 263 046 kan natuurlijk ook.